Κατασκευή Ιστοσελίδων

kataskeui-istoselidas-mediaclub-epaggelmatiko-site

Από τις πιο έξυπνες & αναγκαίες επιχειρηματικές κινήσεις είναι η μεταφορά μίας επιχείρησης & στο Διαδίκτυο.
Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία,
την έμπνευση, την αισθητική στην κατασκευή ιστοσελίδας που θα προωθήσει & θα αναβαθμίσει την επιχείρησή σας,
αλλά και τις υπηρεσίες σας.

Μέσα από ένα επαγγελματικό site, δίνεται η ευκαιρία σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στην επιχείρησή σας & να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Παράλληλα, εσείς μπορείτε να αυξήσετε το πελατολόγιο σας & να διαδώσετε πιο γρήγορα το brand name σας.

Μια δυσλειτουργική σελίδα, με δυσανάγνωστη γραμματοσειρά, λάθος χρώματα, απρόσωπες εικόνες,
παλιάς και κακής ποιότητας γραφικά, λειτουργεί αρνητικά για μια επιχείρηση.
Το ίδιο συμβαίνει και με σελίδες που αργούν να φορτώσουν, έχουν περίπλοκα μενού και καθυστερούν το χρήστη,
που στο τέλος θα τις κλείσει και δεν θα επιστρέψει ποτέ.

Σχεδιάζουμε sites φιλικά προς το χρήστη, μοντέρνας αισθητικής, συμβατά με όλες τις φορητές συσκευές (responsive) και, κυρίως, γρήγορα στην πλοήγηση και τη φόρτωση.

  • Οι ιστοσελίδες μας δεν θυμίζουν άλλες και έχουν πρωτότυπο περιεχόμενο χωρίς περιττές επαναλήψεις. Φροντίζουμε να λειτουργεί χωρίς τεχνικά προβλήματα, διορθώνουμε άμεσα όποιο θέμα προκύψει και σας απαλλάσσουμε από το άγχος για την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας.
  • Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο να κατανοήσουμε πλήρως το προφίλ της εταιρείας σας, το target group που απευθύνεστε, αλλά και τους στόχους σας, ώστε να διαμορφώσουμε την επαγγελματική σας ιστοσελίδα με φρέσκιες ιδέες καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών αλλά και τις δικές σας.
  • Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να επανασχεδιάσουμε ιστοσελίδες που είτε είναι ξεπερασμένης αισθητικής είτε εμφανίζουν λειτουργικά προβλήματα που επιβάλλεται να λυθούν.

Αφού ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός, υπάρχει το στάδιο της συντήρησης και της παρακολούθησης είτε για να λυθούν τεχνικά θέματα είτε για να αποκτήσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Το κόστος των υπηρεσιών μας είναι πάντα σε συνάρτηση με τις εργασίες και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας και στόχος μας είναι να παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, αφήνοντας τους πελάτες μας ικανοποιημένους.

Κάθε project που αναλαμβάνουμε μας ενδιαφέρει να είναι πετυχημένο, μιας και η δουλειά μας αποτελεί την καλύτερη διαφήμισή μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ 548€+ΦΠΑ