Επιμέλεια Κειμένων σε Ιστοσελίδες ( Copywriting )

Έχετε αναρωτηθεί γιατί μερικές ιστοσελίδες με απλό σχεδιασμό, έχουν πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα;
Είναι επειδή κερδίζει έδαφος μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία, η
επιμέλεια κειμένων σε ιστοσελίδα (copywriting).
Ουσιαστικά πρόκειται για την επικοινωνία της επιχείρησης με το χρήστη και είναι πολύ σημαντική για να κερδίσει,
αλλά και να κρατήσει, επισκέπτες & πελάτες.

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει την σύνταξη κειμένων από έναν copywriter ή content editor, ο οποίος πρέπει μέσα σε λίγες λέξεις να πει πολλά και σε μεγάλο κοινό. Έξυπνες φράσεις, πλήρως κατανοητές, που θα εξηγούν ακριβώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα. Ένα καλά φωτογραφημένο προϊόν δεν αρκεί για να πείσει τον καταναλωτή να το αγοράσει. Πρέπει να καταλάβει πώς λειτουργεί και γιατί είναι καλύτερο από ένα άλλο ανταγωνιστικό.

Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο αναφορικά με το copywriting είναι το να είναι τα κείμενα γραμμένα με φιλικό, προς τις μηχανές αναζήτησης, τρόπο. Ή αλλιώς, να είναι αυτό που ονομάζουμε seo-friendly κείμενα.

Για να το καταφέρει αυτό ο κειμενογράφος πρέπει να γνωρίζει:

  • Τι ακριβώς προσφέρει η εταιρεία. Αν γνωρίζει λεπτομέρειες και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης, θα βρει πιο εύκολα τις κατάλληλες λέξεις για να προσεγγίσει τους πελάτες του διαδικτύου. Υπάρχουν φορές που κειμενογράφοι δεν καταφέρνουν να αποτυπώσουν με ακρίβεια την περιγραφή μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να χάνει επισκέπτες.
  • Σε ποιο κοινό απευθύνεται. Η ορολογία μπορεί να είναι απλή ή σύνθετη, όπως και το ύφος της γλώσσας (επίσημη ή ανεπίσημη) που διαφοροποιείται ανάλογα με το target group.
  • Λέξεις & φράσεις κλειδιά. Η κάθε επιχείρηση, ανάλογα με το αντικείμενό της αποσκοπεί να βγαίνει ψηλά σε συγκεκριμένες αναζητήσεις. Αυτές ακριβώς είναι που πρέπει να προσαρμόσει ομαλά ο κειμενογράφος στα κείμενα που θα σας παραδώσει.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την συγγραφή και επιμέλεια των κειμένων για την ιστοσελίδα σας με σκοπό τη δημιουργία περιεχομένου που θα ανεβάσει την απήχηση και την αλληλεπίδραση των επισκεπτών με το brand σας.

Οι έμπειροι κειμενογράφοι μας είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε είδους project.
Με σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας, άρτια τεχνικά κείμενα, τίτλους & μια μεγάλη δεξαμενή με ιδέες που θα προσελκύσει περισσότερους νέους πελάτες και θα γοητεύσει τους υπάρχοντες.

Με αισιόδοξα μηνύματα που δεν παραποιούν τις υπηρεσίες & τα προϊόντα, με συνέπεια στο ύφος
& φράσεις που αναζητούν οι περισσότεροι χρήστες στο διαδίκτυο, θα δώσουμε το αποτέλεσμα που σας εκφράζει.