Δημιουργία E-shop

Σε κάθε κατάστημα οι πελάτες, προτού αγοράσουν, ρίχνουν μια ματιά στη βιτρίνα του. Πλέον για μια επιχείρηση που θέλει να διευρύνει το πελατολόγιό της, η βιτρίνα είναι η οθόνη του υπολογιστή ή της κινητής συσκευής του εκάστοτε χρήστη.

Με τη δημιουργία eshop σε όποια πόλη και αν βρίσκεστε, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας και του προσωπικού που απασχολείτε, το φυσικό σας κατάστημα ανοίγει τα φτερά του και ταξιδεύει παντού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να κατασκευάσει ένα λειτουργικό, εύχρηστο, μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) για να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας.

Γιατί πρέπει να αποκτήσετε eshop

Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα από αυτήν την απόφαση και για εσάς προσωπικά, αλλά και για την επιχείρησή σας.
Καταρχήν, θα γλιτώσετε από περιττά λειτουργικά έξοδα και θα μπορείτε να προσφέρετε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας, όπως να τους ενημερώνετε με ένα email για τρέχουσες προσφορές, εκπτώσεις ή νέες κυκλοφορίες.

Επιπλέον, σε αντίθεση με ένα φυσικό κατάστημα, το ηλεκτρονικό σας κατάστημά θα λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο.
Έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο προφίλ στην αγορά.

Δωρο Hosting για 1 χρόνο!

Προκειμένου το επιχειρηματικό σας βήμα να στεφθεί με επιτυχία, πρέπει το eshop σας να έχει κάποια χαρακτηριστικά:

Να είναι φιλικό προς τους χρήστες, ακόμα κι εκείνους που δεν κατασκευή eshop με wordpress  είναι εξοικειωμένοι με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Μίνιμαλ σχεδιασμός, εύκολη πλοήγηση στα προϊόντα, ευκρινείς φωτογραφίες, επεξηγηματικές περιγραφές και δημιουργία κατηγοριών ώστε να είναι πιο εύκολη για τους χρήστες η αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι συναλλαγές πρέπει να γίνονται με ασφάλεια ώστε να δημιουργηθούν σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες σας. Επίσης καλό είναι να προσφέρετε αρκετές επιλογές πληρωμής ώστε να υπάρχει ευελιξία.

Ανταποκρινόμαστε στη συνεργασία μαζί σας με επαγγελματισμό και σαν βασικά κριτήρια θέτουμε:
Τις υπηρεσίες που θέλετε να προσφέρετε, τους στόχους σας αλλά και τις απαιτήσεις που έχετε εσείς σαν πελάτης όταν χρησιμοποιείτε ένα eshop.
Το αποτέλεσμα θέλουμε να σας ικανοποιεί και να ανταποκρίνεται στους στόχους που έχετε θέσει για το νέο σας ξεκίνημα.
Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Προχωρηστε μαζι μας για να φτασουμε την επιχειρηση σας στο επομενο Επιπεδο !!